مقالات

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

ابتدا در مورد واکنش اکسیداسیون و تاثیرات منفی که واکنش اکسید شدن روی مواد می گذارد...

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

مایکوتوکسین ها ترکیبات سمى تولید شده توسط قارچ ها هستند که در غذاى انسان و خوراك...

دلایل کاهش چربی شیر

دلایل کاهش چربی شیر

بررسی ترکیبات شیر گله های گاو شیری می تواند به ارزیابی سلامت و وضعیت تغذیه ای...

بررسي شيوه هاي مديريت سيلو در گاوداري هاي كاليفرنيا

بررسي شيوه هاي مديريت سيلو در گاوداري هاي كاليفرنيا

با توجه به قيمت پايين شير خام، تاكيد بيش تر بر كاهش افت سيلاژ و بهبود...

مايكوتوكسين ها، ورم پستان و شير

مايكوتوكسين ها، ورم پستان و شير

فصل تابستان سپري شده و همانطور كه پيش بيني شده بود دماي ثبت شده در اغلب...

مایکوتوکسین ها، تهدیدی پیش روی آبزی پروری

مایکوتوکسین ها، تهدیدی پیش روی آبزی پروری

تولید جهانی آبزیان طی دو دهه گذشته رو به افزایش بوده و نقش بسیار مهمی در...

اثرات مقررات حاكم بر مايكوتوكسين ها در تجارت جهاني

اثرات مقررات حاكم بر مايكوتوكسين ها در تجارت جهاني

سرمقاله اگرچه مقررات جهاني مايكوتوكسين ها به طور عمده تحت تاثير بخش مواد غذايي انسان قرار...

Influence of Supplemental Fats on Reproductive Tissues and Performance of Lactating Cows

Influence of Supplemental Fats on Reproductive Tissues and Performance of Lactating Cows

ABSTRACT Fat supplementation (about 3% of dietary dry matter) has often positively influenced the reproductive status...

نیازهای گاو شیری

نیازهای گاو شیری

دراین قسمت میخواهیم درمورد نیازهای گاو شیری صحبت کنیم تا بتوانیم به یک بازخورد مناسب در...

حقايقي در خصوص مايكوتوكسين بايندرها

حقايقي در خصوص مايكوتوكسين بايندرها

حقايقي در خصوص مايكوتوكسين بايندرها سرمقاله مايكوتوكسين ها متابوليت هاي ثانويه قارچ هاي رشته اي هستند...

 

ابتدا در مورد واکنش اکسیداسیون و تاثیرات منفی که واکنش اکسید شدن روی مواد می گذارد صحبت می کنیم تا با ضرورت مصرف و اهمیت آنتی اکسیدان ها آشنا شویم.

مواد، به خصوص مواد خوراکی از نظر اکسیداسیون از اهمیت ویژه ای برخوردارهستند زیرا هم با سلامت موجودات زنده در ارتباط اند و هم می توانند ضربات محکم و غیرقابل جبران به اقتصاد وارد کنند. همچنین به دلیل قرارگرفتن در مجاورت هوا محل مناسبی برای رشد میکروب ها بوده و تحت تاثیرعوامل اکسیداسیون پیوسته درحال تخریب و فساد هستند. آنتی اکسیدان ها راه حل مناسبی برای کاهش تخریب و فساد پذیری و جلوگیری از رها شدن رادیکال های آزاد و بالا بردن کیفیت مواد به خصوص موادی همچون پودر گوشت و پودر ماهی و ضایعات کشتارگاهی است.

 

مایکوتوکسین ها ترکیبات سمى تولید شده توسط قارچ ها هستند که در غذاى انسان و خوراك دام بوجود مى آیند. برنامه مطالعاتى مایکوتوکسینى بایومین مرورى بر شیوع مایکوتوکسین هاى اصلى شامل آفلاتوکسین، زیرالنون، دى اکسى نیوالنول، فیومنسین، سم تى- 2 و اکراتوکسین بوده که ترکیبات اصلى مورد استفاده براى خوراك دام شامل مواد پر مصرفى از قبیل ذرت، گندم، جو، برنج، کنجاله سویا، گلوتن ذرت، پس مانده هاى دانه هاى تقطیرى و سیلاژ را در بر مى گیرد.

بررسی ترکیبات شیر گله های گاو شیری می تواند به ارزیابی سلامت و وضعیت تغذیه ای گاوهای شیری کمک کند. کاهش چربی شیر به میزان 3/0 % یک گله می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

 

با توجه به قيمت پايين شير خام، تاكيد بيش تر بر كاهش افت سيلاژ و بهبود كيفيت آن راهكار اقتصادي براي بهبود شرايط اقتصادي گله هاي گاو شيري است. اين مورد در سرتاسر جهان و هم چنين كاليفرنيا كه جايگاه دوم توليد شير در كشور ايالات متحده را پس از ويسكانسين دارد، صدق مي كند.

 

فصل تابستان سپري شده و همانطور كه پيش بيني شده بود دماي ثبت شده در اغلب مناطق شامل ايالات متحده، خاورميانه و جنوب اروپا بالاتر از ميانگين بود. تنها در ايالات متحده خسارت ناشي از تنش حرارتي در صنعت دامپروري تقريبا يك ميليارد دلار در سال مي باشد. گاوهاي شيري به ويژه به دليل گرماي توليد شده در طي توليد شير و تخمير شكمبه اي به تنش حرارتي حساس هستند.

 

نرم افزار اندروید

 

 

اخبار،مقالات و محصولات ما

در نرم افزار اندروید ما

 

دریافت اپلیکیشن 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

   

   

 

 

ثبت نام در خبرنامه دام کشاورز بینالود