مقالات

کیفیت آب امری ضروری در عملکرد طیور گوشتی

کیفیت آب امری ضروری در عملکرد طیور گوشتی

آب یکی از موارد ضروری در تغذیه ی طیور است. اگرچه فراهم کردن آب فراوان و...

10 نکته در پرورش گوساله

10 نکته در پرورش گوساله

پرورش گوساله یک تجارت سودآور است. این تجارت میتواند سودآورتر و پر بازده تر باشد، اگر...

تنش گرمایی و مدیریت آن در گله های گاو شیری

تنش گرمایی و مدیریت آن در گله های گاو شیری

در یک گاوداری شیری دمای ایده آل که هیچگونه اثر منفی بر تولیدات دام نداشته باشد،...

کاهش عوامل موثر در سقط جنین دام

کاهش عوامل موثر در سقط جنین دام

واژه سقط جنین تنها کلمه ای که است که یک دامپرور دوست ندارد در زمان کنترل...

تاثیر دانه کتان اکسترود شده بر روی عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

تاثیر دانه کتان اکسترود شده بر روی عملکرد تولیدمثلی گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

در این پژوهش از 300 راس گاو هلشتاین با میانگین روزهای شیردهی 15±35 روز و میانگین...

اهمیت مصرف آب برای گوساله ها

اهمیت مصرف آب برای گوساله ها

در دسترس بودن آب تمیز و تازه در سال های اولیه ی زندگی گوساله به رشد...

استفاده از آغوز به جای آنتی بیوتیک در مقابله با اسهال گوساله ها

استفاده از آغوز به جای آنتی بیوتیک در مقابله با اسهال گوساله ها

اسهال یکی از شایع ترین مشکلات رایج برای گوساله های تازه متولد شده است. استفاده ی...

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

شاربن علامتی یا سیاه پا (blackleg) از جمله بیماری هایی با منشا باکتریایی است که بطور...

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بروسلا، باکتری گرم منفی، درون‌سلولی، بدون اسپور، غیر متحرک و هوازی، عامل ایجاد بیماری بروسلوز در...

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

ورم پستان از شایع‌ترین و پرهزینه‌ترین بیماری‌های صنعت گاوهای شیری است که زیان‌های اقتصادی ناشی از...

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

در پایان دوره ی آبستنی و شروع دوره ی شیرواری دام در تعادل منفی انرژی قرار...

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

اهمیت مایکوتوکسین ها خوراك دام بيش از 80% هزينه هاي واحد پرورش را شامل مي شود....

حقايقي در خصوص مايكوتوكسين بايندرها

 

سرمقاله

مايكوتوكسين ها متابوليت هاي ثانويه قارچ هاي رشته اي هستند كه باعث بروز واكنش هاي مسموميت زا مي شوند. تا كنون بيش از 400 نوع مايكوتوكسين جداسازي شده اند، كه از لحاظ خصوصيات فيزيكوشيميايي با هم تفاوت دارند. عمده ترين مايكوتوكسين ها شامل آفلاتوكسين ها، تريكوتسن ها، زيرالنون، اكراتوكسين ها، فيومنيسين ها و آلكالوئيدهاي ارگوت مي باشند.

 

روش هاي اتصال يا جذب مايكوتوكسين هاي خاص براي محدود كردن اثرات منفي آنها در حيوانات، جزو روش هايي است كه براي غير فعال كردن مايكوتوكسين ها به درستي ثابت شده است. در حالي كه تعداد زيادي از محصولات بايندر موجود حاوي مواد معدني خاك رس مانند بنتونيت، به صورت تجاري در دسترس هستند، سردرگمي هاي ويژه اي در بازار در مورد ادعاهاي مجاز توسط كميسيون اروپا وجود دارد.

با توجه به اين كه اين موضوع با سلامت و كارايي محصول در ارتباط است و به نوبه خود عملكرد حيوانات و

سودآوري را تحت تاثير قرار ميدهد، اين امر براي بسياري از توليدكنندگان خوراك و پرورش دهندگان حايز اهميت است.

از اين رو در اين شماره از اين ماهنامه، حقايقي درباره مايكوتوكسين بايندرها، خصوصيات ضروري آنها و برخي از قوانين مورد نياز براي ثبت اين محصولات ارايه خواهد شد.

از خواندن اين مقاله لذت ببريد.

بايومين، همواره پيشتاز!

Michele Muccio

 

 

دانلود فایل کامل مقاله

 

منبع:  etoukfarda.com

 

 

نرم افزار اندروید

 

 

اخبار،مقالات و محصولات ما

در نرم افزار اندروید ما

 

دریافت اپلیکیشن 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

   

   

 

 

ثبت نام در خبرنامه دام کشاورز بینالود