مقالات

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

شاربن علامتی یا سیاه پا (blackleg) از جمله بیماری هایی با منشا باکتریایی است که بطور...

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بروسلا، باکتری گرم منفی، درون‌سلولی، بدون اسپور، غیر متحرک و هوازی، عامل ایجاد بیماری بروسلوز در...

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

ورم پستان از شایع‌ترین و پرهزینه‌ترین بیماری‌های صنعت گاوهای شیری است که زیان‌های اقتصادی ناشی از...

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

در پایان دوره ی آبستنی و شروع دوره ی شیرواری دام در تعادل منفی انرژی قرار...

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

اهمیت مایکوتوکسین ها خوراك دام بيش از 80% هزينه هاي واحد پرورش را شامل مي شود....

تاثیر مصرف اسیدی فایرها در کنترل عوامل بیماریزا در طیور

تاثیر مصرف اسیدی فایرها در کنترل عوامل بیماریزا در طیور

سالمونلا از جمله عوامل عمده ی ایجاد نگرانی در صنایع طیور است. یکی از سه منبع...

تاثیر استفاده از اسید لینولئیک کونژوگه در دام در زمان تعادل منفی انرژی

تاثیر استفاده از اسید لینولئیک کونژوگه در دام در زمان تعادل منفی انرژی

گاوهای شیری در اوایل دوره‌ی شیردهی قادر به تامین انرژی مورد نیاز خود نیستند. میزان انرژی...

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

ابتدا در مورد واکنش اکسیداسیون و تاثیرات منفی که واکنش اکسید شدن روی مواد می گذارد...

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

مایکوتوکسین ها ترکیبات سمى تولید شده توسط قارچ ها هستند که در غذاى انسان و خوراك...

دلایل کاهش چربی شیر

دلایل کاهش چربی شیر

بررسی ترکیبات شیر گله های گاو شیری می تواند به ارزیابی سلامت و وضعیت تغذیه ای...

بررسي شيوه هاي مديريت سيلو در گاوداري هاي كاليفرنيا

بررسي شيوه هاي مديريت سيلو در گاوداري هاي كاليفرنيا

با توجه به قيمت پايين شير خام، تاكيد بيش تر بر كاهش افت سيلاژ و بهبود...

مايكوتوكسين ها، ورم پستان و شير

مايكوتوكسين ها، ورم پستان و شير

فصل تابستان سپري شده و همانطور كه پيش بيني شده بود دماي ثبت شده در اغلب...

 

ABSTRACT

Fat supplementation (about 3% of dietary dry matter) has often positively influenced the reproductive status of the dairy cow, including increased size of the ovulatory follicle, increased numbers of ovarian follicles, increased plasma concentration of progesterone, reduced secretion of prostaglandin metabolite, increased lifespan of the corpus luteum, and improved fertility.

Supplemental fat may allay partially negative energy status during the early postpartum period, yet often the positive reproductive influence of supplemental fat has been independent of the energy status of the cow. The fatty acid profile of supplemental fats is influential to their impact. Linoleic acid and eicosapentaenoic acid (found in fish meal) are proven inhibitors of cyclooxygenase in endometrial tissue of dairy cows. As a result, endometrial secretion of PGFa can be suppressed, thus potentially preventing early embryonic death. This process may be aided by the effect fat has in suppressing estradiol- 17b secretion, thus reducing uterine PGF2a secretion and decreasing the sensitivity of the corpus luteum to PGF2a. Targeting of dietary fatty acids toward ovarian and uterine function may enhance efficiency of reproductive management and fertility.

  

Abbreviation key: BCS = body condition score, Ca- LCFA = calcium soaps of  long-chain fatty acids, CL = corpus luteum, ES = energy status, HDL = high density lipoproteins, PGFM = 13, 14-dihydro- 15-keto PGF2a metabolite, PP = postpartum.

 

 

دانلود فایل کامل مقاله

 

منبع: persiafat.ir

 

نرم افزار اندروید

 

 

اخبار،مقالات و محصولات ما

در نرم افزار اندروید ما

 

دریافت اپلیکیشن 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

   

   

 

 

ثبت نام در خبرنامه دام کشاورز بینالود