مقالات

اهمیت مصرف آب برای گوساله ها

اهمیت مصرف آب برای گوساله ها

در دسترس بودن آب تمیز و تازه در سال های اولیه ی زندگی گوساله به رشد...

استفاده از آغوز به جای آنتی بیوتیک در مقابله با اسهال گوساله ها

استفاده از آغوز به جای آنتی بیوتیک در مقابله با اسهال گوساله ها

اسهال یکی از شایع ترین مشکلات رایج برای گوساله های تازه متولد شده است. استفاده ی...

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

تفاوت بیماری سیاه زخم و سیاه پا

شاربن علامتی یا سیاه پا (blackleg) از جمله بیماری هایی با منشا باکتریایی است که بطور...

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بیماری بروسلوز یا تب مالت

بروسلا، باکتری گرم منفی، درون‌سلولی، بدون اسپور، غیر متحرک و هوازی، عامل ایجاد بیماری بروسلوز در...

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

بیماری ورم پستان و عوامل ایجادکننده‌ی آن

ورم پستان از شایع‌ترین و پرهزینه‌ترین بیماری‌های صنعت گاوهای شیری است که زیان‌های اقتصادی ناشی از...

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

تاثیر مصرف گلوکزا در زمان تعادل منفی انرژی در گاو شیری

در پایان دوره ی آبستنی و شروع دوره ی شیرواری دام در تعادل منفی انرژی قرار...

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

مایکوتوکسین ها و تاثیر آنها بر سلامت گله

اهمیت مایکوتوکسین ها خوراك دام بيش از 80% هزينه هاي واحد پرورش را شامل مي شود....

تاثیر مصرف اسیدی فایرها در کنترل عوامل بیماریزا در طیور

تاثیر مصرف اسیدی فایرها در کنترل عوامل بیماریزا در طیور

سالمونلا از جمله عوامل عمده ی ایجاد نگرانی در صنایع طیور است. یکی از سه منبع...

تاثیر استفاده از اسید لینولئیک کونژوگه در دام در زمان تعادل منفی انرژی

تاثیر استفاده از اسید لینولئیک کونژوگه در دام در زمان تعادل منفی انرژی

گاوهای شیری در اوایل دوره‌ی شیردهی قادر به تامین انرژی مورد نیاز خود نیستند. میزان انرژی...

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

آنتی اکسیدان و ضرورت مصرف آن

ابتدا در مورد واکنش اکسیداسیون و تاثیرات منفی که واکنش اکسید شدن روی مواد می گذارد...

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

برنامه مطالعاتى مایکوتوکسین ها در سه ماهه اول سال 2016

مایکوتوکسین ها ترکیبات سمى تولید شده توسط قارچ ها هستند که در غذاى انسان و خوراك...

دلایل کاهش چربی شیر

دلایل کاهش چربی شیر

بررسی ترکیبات شیر گله های گاو شیری می تواند به ارزیابی سلامت و وضعیت تغذیه ای...

تولید جهانی آبزیان طی دو دهه گذشته رو به افزایش بوده و نقش بسیار مهمی در تامین تقاضا در این عرصه داشته است. در سال 1980 تنها 9 درصد از آبزیان مصرفی توسط انسان از محل آبزی پروری تامین می شد. در حال حاضر 45 درصد از غذای مصرفی جهان را آبزی پروری تامین می کند. پرورش آبزیان با رشدی سریع معادل 8/8 درصد از سال 1975، به عنوان بزرگترین منبع تامین خوراک انسان مطرح بوده است.

آبزی پروری از آسیا شروع شد ولی در حال حاضر در منابع آبی کشورهای مختلف، گونه های مختلفی از آبزیان پرورش داده می شوند. پرورش آبزیان از مزارع خانگی در مقیاس کوچک آغاز و در حال حاضر تبدیل به تولید تجاری گونه های با ارزش در مقیاس وسیعی شده است که در سطح ملی و جهانی خرید و فروش می شود. همگام با رشد و توسعه آبزی پروری، مشکلات و بیماری های مربوط به آن نیز در حال افزایش است. امروزه مصرف کنندگان آبزیان، معتقدند تولید متراکم آبزیان بایستی برای محیط زیست بی خطر باشد. بایومین به عنوان یک عامل موثر بین المللی در عرصه تغذیه آبزیان، نتوانسته "انقلاب آبی رنگ" را از دست بدهد و فعالیت های خود را در صنعت آبزیان روز به روز توسعه داده است. جهت تحقق این موضوع در تولید محصولات جدید برای آبزی پروری مدرن و پایدار، تحقیقات زیادی انجام شده است. محصولات بایومین در بخش آبزیان عبارتند از پروبیوتیک ها، تصفیه کننده های زیستی آب و بستر استخرهای پرورشی و محرک های رشد طبیعی که مخلوطی از مواد طبیعی مختلف و بهبود دهنده دستگاه گوارش و تقویت کننده سیستم ایمنی می باشند. همچنین طبق تجربیات ما در زمینه غیرفعالسازی مایکوتوکسین ها، بایومین محصولی با نام تجاری مایکوفیکس پلاس به عنوان غیر فعال کننده سموم خوراک به صنعت آبزی پروری معرفی نموده است.

Pedro Encarnação

 

دانلود فایل کامل مقاله

 

منبع:  etoukfarda.com

 

 

 

 

نرم افزار اندروید

 

 

اخبار،مقالات و محصولات ما

در نرم افزار اندروید ما

 

دریافت اپلیکیشن 

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

   

   

 

 

ثبت نام در خبرنامه دام کشاورز بینالود